Privacy & cooky policy


Deze website is eigendom van Quodlibet BV
Contactgegevens: info@weburls.be
Ondernemingsnummer: BE0846613426

Privacy Beleid

Weburls.be vind de privacy van de adverteerders zeer belangrijk. De verstrekte persoonlijke gegevens zijn dan ook enkel voor interne verwerking bestemd in het kader van communicatie met onze adverteerders.

Welke gegevens verzamelen we?

  • Naam + Voornaam
  • Adres
  • Land
  • Telefoonnummer
  • Bedrijfsinformatie
  • BTW of KVK-nr

De informatie over u wordt u op verzoek meegedeeld. U kan deze, indien nodig, laten verbeteren of wissen. Daartoe volstaat het ons te mailen op info@weburls.be. Bent u het niet eens met de manier waarop Weburls uw gegevens verwerkt, kan u klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (www.privacycommission.be – Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel). Meer informatie over de manier waarop Weburls omgaat met uw gegevens vindt u in het algemeen beleid inzake gegevensbescherming op eenvoudig verzoek op info@weburls.be

Deze pagina wordt gebruikt om websitebezoekers te informeren over ons beleid met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en vrijgeven van persoonlijke informatie als iemand besluit ons publicatieplatform Weburls.be, te gebruiken.

Als u ervoor kiest om onze dienstverlening te gebruiken, gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie in verband met dit beleid. De persoonlijke informatie die we verzamelen, wordt gebruikt voor het leveren en verbeteren van de service. We zullen uw informatie met niemand gebruiken of delen, behalve zoals beschreven in dit privacybeleid. De termen die in dit privacybeleid worden gebruikt, hebben dezelfde betekenis als in onze algemene voorwaarden, die toegankelijk zijn via de Weburls.be, tenzij anders gedefinieerd in dit privacybeleid.

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden:

Aansprakelijkheid

De op deze website beschikbaar gestelde informatie is met de grootste zorg samengesteld. Uiteraard is deze informatie richtinggevend en door de beknoptheid niet altijd volledig. Voor verdere en concrete uitleg kan u met ons contact nemen via mail. Gelet op onze middelenverbintenis, wijzen we elke aansprakelijkheid af voor schade van welke vorm dan ook die voortvloeit uit het gebruik van de aangeboden informatie.

Informatie verzamelen en gebruiken

Voor een betere ervaring tijdens het gebruik van ons platform, kunnen we van u verlangen dat u ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie verstrekt, inclusief maar niet beperkt tot uw naam, telefoonnummer en postadres. De informatie die we verzamelen, wordt gebruikt om contact met u op te nemen of om u te identificeren.

Loggegegens

We willen u informeren dat wanneer u onze platform bezoekt, we informatie verzamelen die uw browser naar ons verzendt, de zogenaamde loggegevens.

Deze loggegevens kunnen informatie bevatten zoals het Internet Protocol ("IP")-adres van uw computer, browserversie, pagina's van onze Service die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die op die pagina's is doorgebracht en andere statistieken.

Cookies

We willen u informeren dat wanneer u onze platform bezoekt, we informatie verzamelen die uw browser naar ons verzendt, de zogenaamde loggegevens. Deze loggegevens kunnen informatie bevatten zoals het Internet Protocol ("IP")-adres van uw computer, browserversie, pagina's van onze Service die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die op die pagina's is doorgebracht en andere statistieken.

Op deze website worden enkele functionele third party cookies gebruikt :

  • Google Recaptcha : Google recaptcha wordt gebruikt om te valideren of iemand die een nieuwe account aanmaakt of een wachtwoord reset aanvraagt, een echte persoon is. (meer info over Google Recaptcha)
.

Beveiliging

We waarderen uw vertrouwen in het verstrekken van uw persoonlijke informatie, daarom streven we ernaar om commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om deze te beschermen. Maar onthoud dat geen enkele verzendmethode via internet of elektronische opslag 100% veilig en betrouwbaar is en dat we de absolute veiligheid ervan niet kunnen garanderen.

Links naar andere sites

Onze Service kan links naar andere sites bevatten. Als u op een link van een derde partij klikt, wordt u doorverwezen naar die site. Houd er rekening mee dat deze externe sites niet door ons worden beheerd. Daarom raden we je ten zeerste aan om het privacybeleid van deze websites te lezen. We hebben geen controle over en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van sites of diensten van derden.

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. Wij adviseren u daarom deze pagina regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen. We zullen u op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op deze pagina te plaatsen. Deze wijzigingen zijn onmiddellijk van kracht, nadat ze op deze pagina zijn geplaatst

Neem Contact Op

Als u vragen of suggesties heeft over ons privacybeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail.